World wide partner of automotive industry
bluechemGROUP Finland Oy on bluechem, Powermaxx, Washmaxx, Caremaxx, Autoprofiline, MAXXPOWER moottoriöljyjen ja
NANO Technologies tuotteiden virallinen Suomen maahantuoja.
Tarjoamme täyden huoltokonseptin erittäin korkealaatuisia ammattituotteita.
www.bluechemgroup.com
bluechemGROUP on maailmanlaajuinen yritys joka on toiminut kohta 30 vuoden ajan ja sillä on yhteistyökumppaneita  yli 90 maassa. Konsernilla on nyt tuotteita maailmanmarkkinoilla yli 5000. Yrityksen menestys perustuu kulutussuuntautuneiden ja ympäristöystävällisten tuotteiden kehittämiseen sekä patentointiin, korkeaan laatuun ja innovatiivisiin työpaja, teollisuus-ja palvelukonsepteihin. Innovaatio, luovuus, osaaminen ja motivoitunut henkilöstö ovat perustan bluechemGROUP:lle. Heidän kokemuksensa kansainvälisessä kilpailussa, tieto ja osaaminen sekä edustus palvelevat  yhteistyökumppaneita sekä asiakkaita. Meneillään olevat markkinat sekä jatkuva kommunikointi kotimaisten ja ulkomaisten kumppanien kanssa mahdollistavat selvittämään uusia suuntauksia ja tunnistaa markkinaraot. Siten pystytään tarjoamaan joustavan suunnan tarjouksia tietyille kohderyhmille.

Uuden teknologian valloittamisessa osoittautuu yhä uudelleen, kuinka tärkeä  tiivis yhteistyö yrityskumppaneiden kanssa on. Tämä on merkittävä tekijä vastaamaan kasvavien markkinoiden tarpeisiin. Brändit Bluechem ja AUTOPROFI muodostavat täten tärkeän tukipilarin bluechemGROUP:lle.

BCG:n filosofia on kehittää tarvelähtöistä ja kuluttajaystävällisiä tuotteita asiakkailleen ja yhteistyökumppaneilleen, jotta voidaan varmistaa näille kestävä ja kohdennettu tuloskasvu. Strategia ei ole keskittynyt palvelemaan lyhyen aikavälin kilpailuetuja, mutta pitkällä aikavälillä ja näkemyksillä saadan pitkäaikainen ja laajeneva hyöty. Tutkimusten ja kehityksen investoinnit, sekä innovatiivisten menetelmien ja teknologian jatkuva tarkastus ovat olennaista tekijöitä varmistamaan, jotta kilpailukykymahdollisuudet ja ympäristönsuojelu eivät ole vastakkain. Omatoimisuuden edistäminen ja vastuutietoisuus, johtoryhmien koulutus sekä monta vuotta mukana olleiden henkilökohtaisten suhteiden ylläpito yhteistyökumppaneihin, kuuluvat vakiintuneisiin periaatteisiin.

Kourallinen tuotteita, vahva tahto menestyä ja selkeä tavoite mielessään, Hra Werner Urban aloitti menestystarinansa yli 20 vuotta sitten. Hänen "bluechem" tuotevalikoima toi hänelle erinomaisen maineen ja vahvan aseman kansainvälisillä markkinoilla, jossa hän on pysynyt tähän päivään saakka.
YRITYSESITTELY bluechemGROUP
© 2012-2017 bluechemGROUP Finland Oy All Rights Reserved.
ADAC GT MASTERS 2016
FINLAND
© 2012-2018 bluechemGROUP Finland Oy All Rights Reserved.