Yli 30 vuotta PRO-TEC on ollut maailmanlaajuinen puhdistus, hoito ja palvelutuotteiden toimittaja. Asiakkaita ovat autonvalmistajat, liikenne ja teollisuusalat.
PRO-TEC tuotteet ovat kehitetty vain ammattilaisten käyttöön.
Tuotteiden laatua valvotaan jatkuvasti tehtaan oman laboratorion toimesta sekä joka vuosi arvostettu TÜV testaa ja sertifioi ne, tämä takaa tuotteiden ehdottoman korkeanlaadun. Tuotteita on valikoimassa esim. voitelu, polttoaine ja jäähdytysjärjestelmiin. Suomessa tuotteita on testattu kentällä jo vuosia ja niiden antamat edut ovat selvät ja kiistattomat.
PRO-TEC huoltokonsepti on Suomessa käytössä jo useassa merkkihuollossa.

Vähentynyt polttoaineenkulutus - Huomattavasti vähentyneet pakokaasupäästöt - Tasaisempi moottorin käynti

Kun moottori on käynnissä tuotteemme poistaa tehokkaasti mutta turvallisesti kaikki kertyneet epäpuhtaudet. Näin palaminen on optimoitu, mikä parantaa moottorin suorituskykyä sen elinkaaren aikana. Tuloksena saadaan vähentynyt polttoaineenkulutus sekä vähentyneet pakokaasupäästöt jotka vaikuttavat ympäristöön vähentyneenä rasituksena antaen käyttöösi luotettavan ja taloudellisen moottorin. Tuotteiden käyttö on helppoa ja vaikutukset voidaan todeta heti. Näin voimme antaa asiakkaillemme luotettavan ja korkealaatuisen huoltokonseptin ympäri maailmaa.
by
FINLAND
© 2012-2018 bluechemGROUP Finland Oy All Rights Reserved.