World wide partner of automotive industry
ADAC GT MASTERS 2016
Jos kysyisitte ajoneuvojen omistajilta maailmanlaajuisesti, mikä on heille tärkeintä ajettaessa, seuraavat kohdat olisivat varmasti kymmenen parhaan joukossa:

Hiljainen moottorin käyntiääni
Suorituskyky
Polttoaineen kulutus
Pienet päästöarvot

Olisi mukavaa, jos nämä ominaisuudet pysyisivät ikuisesti, mutta valitettavasti näin ei ole. Yksi syy tähän on toiminnallisesti aiheutettu kertymä, joka kertyy jokaiseen moottoriin ajan kuluessa, erityisesti polttokammiossa. Nämä itsepintaiset karstottumat (hiilenmuodostus) johtavat puristuksen heikentymiseen ja epäpuhtaaseen palamiseen. Tällä on lopulta hyvin negatiivinen vaikutus ajoneuvon suorituskykyyn.
Tähän on nyt vihdoin saatu apu autoalan teknologiajohtajalta.

bluechemGROUP tarjoaa nyt innovatiivisen järjestelmäratkaisun näiden sitkeiden ja vaikeasti poistettavat karstottumat, jolla on ainutlaatuinen kemiallinen kaava: Carbon X! Kaksikomponenttinen puhdistusjärjestelmä bensiinimoottoreille ja dieselmoottoreille joka toimii tehokkaasti ilman sylinterinkannen monimutkaista purkamista. Se poistaa kaikki karstoittumat sylinterinkannen alueella, männänkruunusta ja männänpäästä sekä myös imu- ja pakoventtiileissä,.
Tämän erittäin tehokkaan puhdistuksen salaisuus on erittäin tehokas kemiallinenkaava.
Kaksi askelta täydelliseen puhdistustulokseen - Carbon X:lla

Ensinnäkin komponentti K1, erittäin tehokas puhdistusvaahto, ruiskutetaan sytytystulpan tai injektorin aukon kautta. Tuote leviää männän päästä koko polttokammioon ja liuttaa tehokkaasti kertynyttä karstaa. Seuraavaksi käytetään komponenttia K2, joka nesteyttää vaahdon ja sitoo liuenneita karstakerrostumia emulsioksi. Tämä emulsio voidaan helposti poistaa käyttämällä Carbon X Extractoria. Jäljellä olevat vähimmäismäärät ovat neutraaleja, sillä Carbon X sisältää erittäin tehokkaita voiteluaineita, jotka suojaavat moottoria kulumiselta. Se ei ole syövyttävää ja on yhteensopiva kaikkien polttokammion pintojen kanssa.
ENNEN
JÄLKEEN
ENNEN
JÄLKEEN
ENNEN
JÄLKEEN
ENNEN
JÄLKEEN
FINLAND
© 2012-2018 bluechemGROUP Finland Oy All Rights Reserved.
BluechemGROUP on palkittu innovatiivio palkinnolla erinomaisen innovatiivisen vahvuutensa ansiosta. Saksan innovaatiopalkinnon 2018 palkintolautakunta palkitsi korkean palkinnon  kategoriassa "Liiketoiminnan ja liiketoiminnan huippuosaaminen - kemianteollisuus" viime vuonna esiteltyyn polttokammion puhdistusjärjestelmään Carbon X. Teollisuuden, tieteen, instituutioiden ja rahoitussektorin riippumattomien asiantuntijoiden suuri tunnustus kunnioittaa vakuuttavaa innovaatiotehokkuutta, joka tarjoaa merkittävää hyötyä, merkitsee ratkaisevaa erottelua kilpailussa ja edistää merkittävästi markkinoiden menestymistä.